Sapa ut av Powerhouse

Sapa har meldt seg ut av Powerhouse-samarbeidet med effekt fra 1. april 2017 for å bruke sine ressurser på andre initiativ. Selskapet var med i utviklingen av Powerhouse og leverte aluminiumløsningene til fasaden på Powerhouse Kjørbo i Sandvika.

Les mer

«Grønn diamant” i Porsgrunn

Med et diamantformet kontorbygg som produserer mer energi enn det selv bruker og en prislapp på 150 millioner kroner, skal R8 Property og Powerhouse-samarbeidet forandre norsk byggenæring og inspirere verden.

Les mer

Framtiden er nå

Tenk deg et gammelt bygg som rehabiliteres slik at det umiddelbart reduserer energibruken med over 85%, og som i løpet av et livsløp på 60 år vil komme til å produsere mer energi enn det forbruker. Høres det utrolig ut? Ja, men det eksisterer. Det kalles et Powerhouse, er lokalisert i Kjørboparken i Sandvika, og innsparingen er både reell og dokumentert.

Les mer

Grønn konkurransekraft kan gi mer Powerhouse

Grønn konkurransekraft har lagt frem sin innstilling om Norges grønne næringsmuligheter mot 2030 og lavutslippssamfunnet i 2050. Powerhouse-samarbeidet håper regjeringen følger opp bygg-innspillene fra ekspertutvalget.

Les mer