Norges mest miljøvennlige skole tar form

Byggingen av Norges første Powerhouse-skole er godt i gang. I landlige omgivelser like utenfor Drøbak begynner nå råbygget til Powerhouse Drøbak Montessori ungdomsskole virkelig å ta form.

Les mer

Byggearbeidene er i gang i Trondheim

Powerhouse Brattøra blir nå en realitet. Første spadetak ble tatt 2. mai etter utallige timer med planlegging, utredning av tekniske løsninger og vurdering av kostnader og fremdrift. Samtidig er det jobbet jevnt og trutt med potensielle leietakere. I mai kom første støpen, i april 2018 begynner arbeidene med fasaden, og i mars 2019 er det klart for at første leietaker flytter inn.

Les mer

Sapa ut av Powerhouse

Sapa har meldt seg ut av Powerhouse-samarbeidet med effekt fra 1. april 2017 for å bruke sine ressurser på andre initiativ. Selskapet var med i utviklingen av Powerhouse og leverte aluminiumløsningene til fasaden på Powerhouse Kjørbo i Sandvika.

Les mer

«Grønn diamant” i Porsgrunn

Med et diamantformet kontorbygg som produserer mer energi enn det selv bruker og en prislapp på 150 millioner kroner, skal R8 Property og Powerhouse-samarbeidet forandre norsk byggenæring og inspirere verden.

Les mer

Framtiden er nå

Tenk deg et gammelt bygg som rehabiliteres slik at det umiddelbart reduserer energibruken med over 85%, og som i løpet av et livsløp på 60 år vil komme til å produsere mer energi enn det forbruker. Høres det utrolig ut? Ja, men det eksisterer. Det kalles et Powerhouse, er lokalisert i Kjørboparken i Sandvika, og innsparingen er både reell og dokumentert.

Les mer