Kranselag for arbeiderne på Powerhouse-prosjektet i Drøbak.
Powerhouse på Brattøra.  Etter seks år med prosjektering er det endelig klart for bygging av Powerhouse på Brattøra. Se artikkel i Adresseavisen 6. januar 2017. Skanska bygger Powerhouse-prosjektet i Trondheim. Se artikkel i Byggeindustrien 9. januar 2017.
– Vi har klimaløsninger i verdensklasse. Powerhouse har vist at det er mulig å lage bygg som produserer mer energi enn de bruker i et livsløp, sier leder av Powerhousesamarbeidet, Kim Robert Lisø.
Publisert på bygg.no 23.11.16
Reitan og statsråd Helgesen åpnet unik hydrogenstasjon.  Som den første i verden skal stasjonen produsere hydrogen av overskuddsstrømmen fra plusshus.
 
Powerhouse viser vei i det grønne skiftet
Byggenæringens muligheter for grønn vekst knyttet til spydspissene innen klimavennlige bygg er store.
Publisert på VVS Aktuelt 11.10 2016
Vi har lokomotiver
Leder i Powerhouse  og innovasjonssjef i Skanska, Kim Robert Lisø, mener det er feil å si at Norge mangler grønne lokomotiver.
Publisert på bygg.no 28.09.2016
Powerhouse Kjørbo: VVS inn først - En ny forskningsrapport viser at det ikke er bare gode tekniske løsninger, men også en tverrfaglig arbeidsprosess fra start, som har vært avgjørende for at Powerhouse Kjørbo har lykkes som prosjekt, sintef.no (Publisert 12. 04. 2016).

 

Klimaløsning? Powerhouse! På FNs klimatoppmøte i Paris rett før jul ble 195 land enige om en avtale om kutt i CO2-utslipp som skal begrense den globale oppvarmingen til mellom 1,5 og 2 grader. Powerhouse er løsningen vi trenger, skriver leder av Powerhouse, Kim Robert Lisø, Byggeindustrien/bygg.no (Publisert: 06.01.2016)

 

Hjelp, huset vårt lager for mye energi!
 I Bærum produserer to av verdens mest klimavennlige kontorbygg mer solenergi enn de trenger. Aftenposten #klodenvår (Publisert: 09.10.2015)

På innsiden - Norges beste interiørarkitektur finnes i en liten velværebutikk, et totalrenovert kontorbygg og landets første plusskontor. Dagens Næringsliv (Publisert: 03.09.2015)

Powerhouse på Brattøra i Trondheim skal bli byggenæringens nye superbygg med det beste og nyeste av automatisering. Rådgivende Ingeniørers Forening ser utfordringer med byggautomatiseringItaktuelt (Publisert: 04.08.2015)

Leder landets største gruppe av miljørådgivere. Etter syv år hos NCC ble Sigrid Strand-Hanssen nylig leder for Asplan Viaks rådgivere innen energi- og miljø. Med base i Powerhouse Kjørbo skal hun lede landets mest erfarne rådgivergruppe. VVSforum (Publisert: 03.08.2015)

Grønne tak – bare bling? Humla suser, og marihønene kravler rundt i pur glede på vårt blomstrende takVarden (Publisert: 28.07.2015)
 
Lisbeth Hammer Krog er parat til å kjempe for fire nye år i ordførerstolen. I intervju med Budstikka trekker hun frem prosjektet Powerhouse på Kjørbo, der syv aktører samarbeidet om å bygge om et kontorbygg slik at det produserer mer energi enn det bruker. Budstikka (Publisert: 28.07.2015)

Et grønnere Vestfold skaper arbeid - Et av de aller mest spennende prosjektene knytter seg til bygging av nye Horten videregående skole som vi ønsker å utrede som plusshus eller powerhouse Sandefjords Blad (Publisert: 28.07.2015)

5,5 mrd. i de tre store utenfor Oslo Entra har eiendom for til sammen 5,5 milliarder kroner i Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg kommer utviklingsprosjekter. Nenyheter (Publisert: 08.07.2015)

Et gammelt kontorbygg i Sandvika er forvandlet til «bygningsbransjens Tesla» Bygningsbransjen står for 40 prosent av verdens CO2-utslipp. Tenk om et helt vanlig, slitent kontorbygg kunne produsere dobbelt så mye energi som det forbruker. «Utopien» har allerede blitt til virkelighet – i Sandvika Aftenposten Innsikt (Publisert: 04.09.2014)