Powerhouse Brattørkaia er Norges første nybygde energipositive kontorbygning, og vil over tid produsere mer energi enn det forbruker. Bygget er tegnet etter prinsippet form følger miljø. Når man setter miljøet først skapes det en ny type arkitektur.

Fra havnepromenaden på Brattørkaia kommer du inn i et moderne velkomstsenter bestående av resepsjon, møteromssenter, auditorium for ca. 150-200 personer, resturant, kafé, besøkssenter, sykkelparkering og garderober. Herfra kommer du videre til de ulike leietakerne i bygget. Andre etasje består av kontorlokaler med sjøutsikt, et romslig møteromsenter og kantine. Kantinen er planlagt som et nav i bygget og fasiliteres med flotte møbler, og ikt utstyr for å kunne bruk til interne og eksterne møter. Fra kantinen har du også tilgang til utendørs spiseplasser i tredje etasje. Her kan du ta med gode kollegaer eller gjester til en hyggelig lunsj i solen. 3.-10. etasje er planlagt som store, åpne og fleksible kontorarealer. Parkering finner du i byggets underetasje. Planlagt byggestart er høsten 2016.

Brattørkaia er Trondheims nye bydel ved sjøen og et av de betydeligste byutviklingsprosjektene i Trondheim i de senere årene. Brattørkaia er det største kommunikasjonspunktet i Midt-Norge med seks millioner reisende i året. Ny hurtigbåtterminal ved Brattørkaia 17B åpnet i januar 2014. Brattørkaia har blitt en mer integrert del av sentrum, byen strekker seg helt ut til fjorden.

Brattøra er et åpent og levende byrom som er litt annerledes enn resten av byen. Et byområde som ikke har noen stengetid, som har Norges største innendørs badeanlegg, en flott havnepromenade, et av Skandinavias største kongresshotell, Norges nasjonale museum for rock og pop, byens største konsertscene, friområder og skybar.

Interessert? Ta kontakt med Henrik eller Stine om du ønsker mer informasjon eller en uforpliktende samtale.

 

Kontaktperson Powerhouse Brattørkaia:

Stine Hostad

Tlf: +47 477 06 686

E-post: sho@entra.no

 

Utleiesjef:

Henrik Melder

E-post: hem@entra.no